De avondkaart is vanaf 17:00 uur.
Het IJzerenbos menu
Laat u eens verrassen door een 3 gangenmenu van de chef!
€ 32,50
Bites (vooraf of bij de borrel)
Broodmandje voor twee (diverse broodsoorten met room- & kruidenboter) | €7,50 |
Uienringen (met knoflooksaus) | €6,00 |
Calamaris (met tzatziki) | €7,00 |
Bitterballen 10 stuks (met mayonaise & mosterd) | €6,50 |
Vegetarische loempia’s 4 stuks (met chilisaus) | €8,50 |
Minisnacks 10 stuks (met mayonaise & mosterd) | €8,50 |
Maaltijdsalades met brood & kruidenboter
Geitenkaas (met noten, zuidvruchten & honing, gebakken in de oven) | €18,50 |
Gebakken kipreepjes (met bacon & cocktaildressing) | €18,50 |
IJzerenbos (met spekjes, paddestoelen & een gegratineerd kaasje) | €19,50 |
Huisgemaakte stoofvlees of viskroketjes | €18,50 |
Rosbief (van het rund met truffelcrème, kappertjes, amandel & frisse salade) | €19,50 |
Specialiteit van het Huis
Limburgse proefplank (vanaf twee personen) (met kaas, vleeswaren, stroop, mosterd, salade, brood & (kruiden)boter) |
€19,50 |
Soepen met brood & kruidenboter
Dwars door de tuin tomatensoep met balletjes | €6,95 |
Rijkelijk gevulde goulashsoep | €7,95 |
Dagsoep | €6,95 |
Voorgerechten
Rosbief van het rund (met truffel crème, kappertjes, gebrande amandel en een frisse salade) |
€13,50 |
Gekonfijte eend (geserveerd met geroosterd rozijnenbrood en stroopsaus) |
€9,50 |
Geitenkaasje met noten, zuidvruchten en honing (verpakt in brickdeeg en gebakken in de oven, geserveerd in het groen) |
€14,50 |
Twee huisgemaakte stoofvleeskroketjes (geserveerd in het groen) |
€14,50 |
Romige salade van gepocheerde vis (getopt met een huisgemaakt kroketje van vis) |
€14,50 |
Proefplank van kleine voorgerechtjes (vanaf 2 personen (prijs per persoon)) |
€15,00 |
Hoofdgerechten geserveerd met salade en friet
Jagerspan mals spaakhammetje (met gebakken aardappeltjes, wintergroenten, rode wijnsaus, ui en spekjes) |
€22,50 |
Steak met stroganoff of rode wijn saus (geserveerd met een winterse garnituur) |
€24,50 |
Winterburger van Angus rund (met truffel crème, bacon en rode uiencompote, friet en salade) |
€21,50 |
Combinatie van hertenbief en zwijnfilet (geserveerd met een krachtige wildsaus op smaak gebracht met chocolade en kruidkoek, geserveerd met een winterse garnituur) |
€26,50 |
Visfilet van de dag (geserveerd met passende garnituur) |
dagprijs |
Malse varkenshaas met salie en parmaham (geserveerd met een krachtige jus) |
€23,50 |
Malse Spareribs (geserveerd met twee sausjes, friet en salade) |
€22,50 |
Vegetarische pasteitjes uit de oven (met witte kool, paddenstoelen en Vega-rookworst en winterse garnituur ) |
€21,50 |
Boterzacht gegaard buikspek van het LIVAR-varken (geserveerd met een krachtige jus en een winterse garnituur) |
€22,50 |
Limburgs zuurvlees (uit eigen keuken) | €17,50 |
Saté van kip of vegetarisch (met atjar & cassavechips) | €17,50 |
Luikse gehaktballen (uit eigen keuken) | €17,50 |
Kindergerechten geserveerd met vers fruit en appelmoes
Friet met frikandel | €7,50 |
Friet met kroket | €7,50 |
Friet met kipnuggets | €7,50 |
Friet met vegetarische loempia’s | €7,50 |