Er is een plek in Limburg waar je binnen een uurtje van Belgiƫ naar Duitsland wandelt. Daar, in het smalste stukje Nederland, ligt Echt-Susteren. De gemeente met het meeste buitenland van heel Nederland. Wie Echt-Susteren bezoekt, heeft het goede leven in al haar facetten binnen handbereik: pittoreske dorpjes, schitterende natuur, lekker eten, kunst en kerken. Echt-Susteren is een plek waar je, in de hectiek van vandaag de dag, kunt onthaasten. Waar je volop tijd en aandacht voor jezelf en voor elkaar kunt nemen. Waar je het goede leven mag ervaren. Want dat begint hier.

Hieronder vindt u diverse wandel en fietstochten in onze omgeving. Veelal is het startpunt vanaf onze locatie.

Wandeltochten

Vanuit Koffiehuis & Brasserie het ijzerenbos vertrekken diverse wandeltochten. Wandeltochten van Het Smalste Stukje Nederland, maar ook mooie wandelroutes van Jos Wlazlo (www.wandelgidszuidlimburg.com). Hieronder kunt u de PDF's van de wandelroutes bekijken en ziet u de lengte en looptijd.

Wandelroutes van "Het Smalste stukje Nederland"

Wandelroutes van wandelgidszuidlimburg.com

Fietstochten

Ook starten er vanuit onze locatie fietstochten. Een fietstocht is ontdek het smalste stukje van Nederland! Voor deze fietsroute heeft u de Fietsknooppuntenkaart Zuid-Limburg nodig. Deze route gaat via Nederland, Duitsland en Belgiƫ via een dag! De afstand bedraagt ca. 55 Km.