De avondkaart is vanaf 17:00 uur.
Bites (vooraf of bij de borrel)
Broodmandje voor twee (diverse broodsoorten met room- & kruidenboter) | €7,50 |
Uienringen (met knoflooksaus) | €6,00 |
Calamaris (met tzatziki) | €7,00 |
Bitterballen 10 stuks (met mayonaise & mosterd) | €6,50 |
Bittergarnituur 10 stuks (met mayonaise & mosterd) | €8,50 |
Vegetarische loempia’s 4 stuks (met chilisaus) | €8,50 |
Maaltijdsalades met brood & kruidenboter
IJzerenbos (met spekjes, paddestoelen & een gegratineerd kaasje) | €20,50 |
Gebakken kipreepjes (met bacon & cocktaildressing) | €19,50 |
Geitenkaas (met noten, zuidvruchten & honing, gebakken in de oven) | €19,50 |
Rosbief van het rund (met truffelcrème, kappertjes, amandel & salade) | €20,50 |
Specialiteit van het Huis
Limburgse proefplank (vanaf twee personen) (met kaas, vleeswaren, stroop, mosterd, salade, brood & (kruiden)boter) |
€21,50 |
Soepen met brood & kruidenboter
groot | klein | |
Goulashsoep | €8,50 | €6,00 |
Dagsoep | €8,00 | €6,00 |
Tomatensoep | €7,50 | €5,00 |
Voorgerechten
Taartje van gerookte makreel (getopt met een garnalenkroketje, geserveerd met crème van mierikswortel) | €10,00 |
Crème brulee van geitenkaas (geserveerd met geroosterd brood en honing) | €10,00 |
Rosbief van het rund met kapperappeltjes (geroosterde amandel en truffel crème) | €12,50 |
Gekonfijt eendenvlees (geserveerd met geroosterd rozijnenbrood en vijgencompote) | €10,00 |
Gebakken eendelever op briochebrood (met rode port saus en pijnboompitten) | €13,50 |
Proefplankje vanaf 2 personen met vleeswaren (huisgemaakt stoofvlees kroketje en een soepje, geserveerd met brood en kruidenboter) | €13,50 p.p. |
Hoofdgerechten geserveerd met friet, salade & mayonaise
Jagerspannetje; een botermals spaakhammetje (geserveerd met gebakken aardappeltjes, spekjes en winterse groentjes en een saus van rode wijn, ui en spek) |
€23,50 |
Rosé gebraden steak van het rund (geserveerd met rode wijn,- of stroganoffsaus en een winterse garnituur) |
€24,50 |
Duo van hert en zwijn (geserveerd met een saus verrijkt met kruidkoek en een winterse garnituur) |
€26,50 |
Buikspek van Livar uit Echt (geserveerd met een saus van limburgse appelstroop en een winterse garnituur) |
€24,50 |
Winterburger van het rund (overbakken met kaas en bacon, geserveerd met truffelcreme en gebakken uien, friet en salade (ook vegetarisch)) |
€22,50 |
Varkenshaas met luchtgedroogde ham en salie (geserveerd met een romige paddestoelensaus en een winterse garnituur) |
€22,50 |
Visfilet van de dag (met een winterse garnituur) |
dagprijs |
Vegetarische stoofpot van winterse groentjes en brie (overbakken met een deegkorst, geserveerd met een winterse garnituur) |
€22,50 |
Spareribs, mals en goed gemarineerd (geserveerd met knoflook en bbq-saus) |
€22,50 |
Kleine Kaart geserveerd met friet, salade & mayonaise
Rijkelijke gevulde kip stroganoff | €18,50 |
Oosterse kipsaté of vegetarisch (met atjar en cassave chips) | €18,50 |
Limburgs zuurvlees (uit eigen keuken) | €18,50 |
Luikse gehaktballen (huisgemaakt, met saus van stroop, ajuin en spekjes ) | €18,50 |
Kindergerechten geserveerd met vers fruit en appelmoes
Friet met frikandel | €7,50 |
Friet met kroket | €7,50 |
Friet met kipnuggets | €7,50 |
Friet met vegetarische loempia’s | €7,50 |