De avondkaart is vanaf 17:00 uur.

Bites (vooraf of bij de borrel)

Broodmandje voor twee (diverse broodsoorten met room- & kruidenboter) €7,50
Uienringen (met knoflooksaus) €6,00
Calamaris (met tzatziki) €7,00
Bitterballen 10 stuks (met mayonaise & mosterd) €6,50
Bittergarnituur 10 stuks (met mayonaise & mosterd) €8,50
Vegetarische loempia’s 4 stuks (met chilisaus) €8,50

Maaltijdsalades met brood & kruidenboter

IJzerenbos (met spekjes, paddestoelen & een gegratineerd kaasje) €20,50
Gebakken kipreepjes (met bacon & cocktaildressing) €19,50
Geitenkaas (met noten, zuidvruchten & honing, gebakken in de oven) €19,50
Rosbief van het rund (met truffelcrème, kappertjes, amandel & salade) €20,50

Specialiteit van het Huis

Limburgse proefplank (vanaf twee personen) 
(met kaas, vleeswaren, stroop, mosterd, salade, brood & (kruiden)boter)
€21,50

Soepen met brood & kruidenboter

  groot klein
Goulashsoep €8,50 €6,00
Dagsoep €8,00 €6,00
Tomatensoep €7,50 €5,00

Voorgerechten

Taartje van gerookte makreel (getopt met een garnalenkroketje, geserveerd met crème van mierikswortel) €10,00
Crème brulee van geitenkaas (geserveerd met geroosterd brood en honing) €10,00
Rosbief van het rund met kapperappeltjes (geroosterde amandel en truffel crème) €12,50
Gekonfijt eendenvlees (geserveerd met geroosterd rozijnenbrood en vijgencompote) €10,00
Gebakken eendelever op briochebrood (met rode port saus en pijnboompitten) €13,50
Proefplankje vanaf 2 personen met vleeswaren  (huisgemaakt stoofvlees kroketje en een soepje, geserveerd met brood en kruidenboter) €13,50 p.p.

Hoofdgerechten geserveerd met friet, salade & mayonaise

Jagerspannetje; een botermals spaakhammetje
(geserveerd met gebakken aardappeltjes, spekjes en winterse groentjes en een saus van rode wijn, ui en spek)
€23,50
Rosé gebraden steak van het rund
(geserveerd met rode wijn,- of stroganoffsaus en een winterse garnituur)
€24,50
Duo van hert en zwijn 
(geserveerd met een saus verrijkt met kruidkoek en een winterse garnituur)
€26,50
Buikspek van Livar uit Echt 
(geserveerd met een saus van limburgse appelstroop en een winterse garnituur)
€24,50
Winterburger van het rund
(overbakken met kaas en bacon, geserveerd met truffelcreme en gebakken uien, friet en salade (ook vegetarisch))
€22,50
Varkenshaas met luchtgedroogde ham en salie
(geserveerd met een romige paddestoelensaus en een winterse garnituur)
€22,50
Visfilet van de dag
(met een winterse garnituur)
dagprijs
Vegetarische stoofpot van winterse groentjes en brie
(overbakken met een deegkorst, geserveerd met een winterse garnituur)
€22,50
Spareribs, mals en goed gemarineerd
(geserveerd met knoflook en bbq-saus)
€22,50

Kleine Kaart geserveerd met friet, salade & mayonaise

Rijkelijke gevulde kip stroganoff €18,50
Oosterse kipsaté of vegetarisch (met atjar en cassave chips) €18,50
Limburgs zuurvlees (uit eigen keuken) €18,50
Luikse gehaktballen (huisgemaakt, met saus van stroop, ajuin en spekjes ) €18,50

Kindergerechten geserveerd met vers fruit en appelmoes

Friet met frikandel €7,50
Friet met kroket €7,50
Friet met kipnuggets €7,50
Friet met vegetarische loempia’s €7,50