De avondkaart is vanaf 17:00 uur.
Bites (vooraf of bij de borrel)
| Brood met kruidenboter uit de oven | €6,50 |
| Broodmandje voor twee diverse broodsoorten met room- & kruidenboter | €7,50 |
| Uienringen met knoflooksaus | €6,00 |
| Calamaris met tzatziki | €7,00 |
| Bitterballen 10 stuks met mayonaise & mosterd | €6,50 |
| Bittergarnituur 10 stuks met mayonaise & mosterd | €8,50 |
| Vegetarische loempia’s 4 stuks met chilisaus | €8,50 |
| Brood met smeersels vanaf 2 personen | €12,50 |
Maaltijdsalades met brood & kruidenboter
| IJzerenbos met spekjes, paddenstoelen en een gegratineerd kaasje | €21,50 |
| Gebakken kipreepjes met bacon en cocktailsaus | €20,50 |
| Geitenkaas met noten, zuidvruchten en honing, gebakken in de oven | €20,50 |
| Vissalade met gerookte makreel , getopt met een garnalen kroketje en crème van mierikswortel | €21,00 |
| Rosbief van het rund met truffelcrème, kapperappeltjes, notencrumble en een frisse salade | €21,50 |
Specialiteit van het Huis
| Limburgse proefplank (vanaf twee personen) met kaas, vleeswaren, stroop, mosterd, salade, brood & (kruiden)boter | €21,50 |
Soepen met brood & kruidenboter
| groot | klein | |
| Tomatensoep | €8,00 | €6,00 |
| Goulashsoep | €9,00 | €7,00 |
| Uiensoep | €9,00 | |
| Dagsoep | €8,00 | €6,00 |
Voorgerechten
| Taartje van gerookte makreel getopt met een garnalenkroketje, geserveerd met crème van mierikswortel | €15,50 |
| Twee empanadas met kip, rund, spinazie of flespompoen, op een knapperige salade en kruidendip | €14,50 |
| Rosbief van het rund met kapperappeltjes met truffel mayonaise, en crumble van pistache pistachenoten | €13,50 |
| In kruidenboter gesmoorde scampi’s met salade en brood om mee te soppen | €14,50 |
| Gebakken eendenlever op briochebrood met rode port saus en pijnboompitten | €15,50 |
| Madeleines van paddenstoel getopt met crème van mispel en crumble | €13,50 |
| Proefplankje vanaf 2 personen met vleeswaren, kroketje en een soepje, geserveerd met brood en kruidenboter | €14,50 p.p. |
Hoofdgerechten
| Jagerspannetje; een botermals spaakhammetje geserveerd met gebakken aardappeltjes, groentjes en een saus van rode wijn, spek en ui | €25,50 |
| Rosé gebraden steak van het rund geserveerd met rode wijn,- of stroganoffsaus en een winterse garnituur | €26,50 |
| Trio van wild; hert, haas en zwijn geserveerd met een saus verrijkt met kruidkoek en een winterse garnituur | €30,50 |
| Buikspek van Livar uit Echt geserveerd met een saus van Limburgse appelstroop en een winterse garnituur | €26,50 |
| Winterburger van het rund overbakken met kaas, bacon en gebakken uien, geserveerd met friet en mayonaise. | €24,50 |
| Varkenshaas met luchtgedroogde ham en salie geserveerd met een romige paddenstoelensaus en winterse garnituur | €25,50 |
| Visfilet van de dag met een winterse garnituur | dagprijs |
| Gebakken dry-aged rode biet geserveerd met paddenstoelensaus en een winterse garnituur | €25,50 |
| Spareribs, mals en goed gemarineerd geserveerd met knoflook- en barbecue-saus | €24,50 |
Grote lunch geserveerd met friet, salade & mayonaise
| Zuurvlees huisgemaakt volgens familierecept | €18,50 |
| Luikse gehaktballen met een krachtige saus van ui, spek en stroop | €18,50 |
| Kip stroganoff goed gevuld, vol van smaak | €18,50 |
Kindergerechten geserveerd met vers fruit en appelmoes
| Friet met frikandel | €7,50 |
| Friet met kroket | €7,50 |
| Friet met kipnuggets | €7,50 |
| Friet met vegetarische loempia’s | €7,50 |